Tuotekoodi: 49348

Hinta

29,90 €

sis. alv. 24.00 %

Varastossa (31 kpl)


Tuotekoodi: 49348


Saat halutessasi tiedon vastauksesta myös suoraan sähköpostiisi
question

O ko tähän mahdollista laittaa itse aroma öljyjä? Toimiiko ainoastaan usb johdolla?

10.03.2021
answer

Hei, kiitos kysymysestä. Laitteen kanssa on mahdollista käyttää pieniä määriä aroma öljyjä (muutama tippa). Jos öljyt ovat kovin tiiviittä/paksuja, kannattaa laittetta välillä hieman pyyhkiä, jottei öljyjäämät pääse siihen kerääntymään.

11.03.2021
question

Onko laitteessa kalkinpoisto toiminto?

15.12.2020
answer

Hei, kiitos kysymyksestä. Tähän laitteeseen kalkinpoisto ominaisuus ei sisälly.

15.12.2020

Kun ilma sisätiloissa on kuivaa talvella tai lämpimällä säällä ilmastoiduissa huoneissa, henkilökohtainen Ultrasonic ilmankosteuttaja U50 takaa miellyttävän ilmankosteuden ympärilläsi.

  • Pieni ilmankosteuttaja toimistolle, kotiin tai autoon
  • Hiljainen mikrosumuteknologia
  • Yksinkertainen "yhden napin toiminto" kahdella tehotasolla 
  • USB-C-liintäntäjohto voidaan säilyttää helposti laitteen sisällä 
  • Automaattinen sammutus kun vesitankki on tyhjä

Ultrasonic U50 on sveitsiläistä suunnittelua oleva elegantti ja käytännöllinen ilmakosteuttaja. Toimistolla, makuuhuoneessa yöpäydällä tai auton kuppitelineessä- USB-C- liitäntä tarjoaa liikkuvan ilmankosteutuksen kaikkialla. Integroidut LED:it ja näkyvä sumu tekevät laitteesta näyttävän. Ultrasonicia säädetään helposti yhden napin toiminnolla, jossa on kaksi tehotasoa. Laitteessa on kansi, jonka avulla laitteen voi helposti ottaa mukaan, eikä vesi vuoda ulos.

 

Laitteen toiminta

"Puuvillatikku" ohjaa veden tankista kalvolle. Teknologian avulla vesi muutetaan mikrosumuksi ja ohjataan huoneeseen. Laite lopettaa automaattisesti toiminnan, kun vesitankki on tyhjä. Punainen LED-valo kertoo tankin täyttämisen tarpeesta, kun laite laitetaan taas päälle.