Delabien takuuaika pitenee 10 vuodesta 30 vuoteen


Delabie mullistaa julkisten saniteetti­tilojen tuotteiden käyttö- ja takuuajan.

Delabie mullistaa julkisten saniteetti­tilojen tuotteiden käyttö- ja takuuajan.

Delabie-tuotteet ovat täydellinen vastakohta kertakäyttö­kulttuurille. Delabie tarjoaa tuotteilleen 30 vuoden takuun ja lupaa niiden olevan myös korjattavissa jopa 50 vuoden ajan. Delabien tuote­valikoima on loistava ja taattu valinta elinkaari­hankkeisiin. Ne on suunniteltu erityisen pitkä­ikäisiksi ja helposti huollettaviksi. Tuotteilla saavutetaan merkittäviä säästöjä niin kulujenkin kuin ympäristön näkökulmasta.

Ainutlaatuisten julkisten saniteetti­tilojen ratkaisujen kehittäminen, uusien teknologioiden luominen ja patenttien rekisteröinti, ympäristön ja kansain­välisten standardien kunnioittaminen: Delabiella tutkimus- ja kehittämis­toiminta on kaiken keskiössä, joka vie uusia innovaatioita vauhdilla eteen­päin. Haluamme tarjota asiakkaillemme veden­säästöä tyylikkäillä innovaatio­tuotteilla sekä kovalla kestävyydellä, jotka kaikki tulevat 30 vuoden takuulla. Delabien pitkä takuu­aika, 10 vuotta, pidentyy nyt peräti 30 vuodeksi sekä vara­osien saanti taataan 50 vuotta.
 


Veden ja energian säästäminen, ympäristö­ystävälliset, turvalliset ja tyylikkäät tuotteet sekä helppo asennus ja huolto ovat toimintamme perusta. Voimme tämän ansiosta tarjota jatkuvaa tukea päivittäisiin haasteisiin liike­tiloille, terveyden­huollolle, sekä kaikille muille julkisessa käytössä oleville tiloille.

Tavoitteenamme on aina ylittää odotuksesi huomioimalla ympäristö­vaikutuksemme jokaisessa prosessimme vaiheessa: Suunnittelusta tuotantoon, ja toimituksesta käyttö­kohteeseen. Kohta valmistuvat EPD-ympäristö­selosteet tämän todistavat. Delabie on sitoutunut käyttämään kestäviä raaka-aineita tuotteiden valmistuksessa, jotka ovat kierrätettyjä ja kierrätettävissä myös jatkossa, jopa 100 %:sti. Raskas­metallien, kuten lyijyn ja nikkelin käyttöä rajoitetaan, joten tuotteemme ovat 4MS-säädösten mukaisia ja täyttävät monen eri sertifioinnin vaatimukset, kuten WRAS, ACS, KIWA, KTW ja STF.

Ratkaisuidemme ydinajatuksia ovat nimenomaan käyttäjä­hygieenisyys (kosketus­vapaa käyttö), sekä kiinteistö­hygieenisyys (tarvittaessa päivittäinen putkiston huuhtelu). Tuotteemme ovat suunniteltu turvaamaan hygieenisyys julkisissa rakennuksissa ja liike­tiloissa ottaen nyky­päivän Legionella-määräykset huomioon.
 

DELABIE SPORTING 2
Itsesulkeutuva suihkupaneeli (714700)

DELABIE TEMPOMIX 3 
itsesulkeutuva pesuallashana, 7 s (794100AS)

DELABIE MONOBLOCO S21
RST WC-istuin (110390)
 

DELABIE PREMIX NANO sekoitusventtiili termostaatilla, FM3/8, KV 7L/min (732012)
 


Facebook Instagram Pinterest Youtube