Tuotekoodi: 314696-01

Hinta

1369,00 €

sis. alv. 24.00 %

Varastossa (35 kpl)


Tuotekoodi: 314696-01


Saat halutessasi tiedon vastauksesta myös suoraan sähköpostiisi
question

Asennuskorkeus?

19.12.2023
answer

Asennuskorkeus vaihtelee kohteen mukaan ja Dysonin asennusohjeista löytyy suositukset.

20.12.2023

Hiljaisin, energiatehokkain ja hygieenisin markkinoilla oleva käsienkuivain

  • 10-12 s käsienkuivausaika
  • Sertifioitu hygieeninen HEPA-suodatin vangitsee 99,95 % ilmassa leijuvista hiukkasista, kuten bakteereista ja viruksista
  • Yhdellä kuivauskerralla käytetään vain 9,1 kilojoulea energiaa
  • Säädettävissä oleva, kaksi tehoaluetta ECO 650W ja MAX 900W
  • Valmistusmateriaali on RST
  • 5 vuoden takuu
  • Voit hankkia Dyson Airblade 9 kJ -käsienkuivaimen myös vaivattomalla palvelusopimuksella, kysy lisää!

 

Hygieeninen ja sertifioitu

Sertifioidun HEPA-suodattimen omaava kuivain vangitsee 99,95 % ilmassa leijuvista hiukkasista, kuten bakteereista ja viruksista, joten kädet kuivataan aina todella puhtaalla ilmalla. 

Markkinoiden hygieenisin käsienkuivausjärjestelmä, Dyson Airblade 9kJ on nyt saanut sertifikaatin osoituksena erin­omaisesta hygienia­tasostaan. Käsien­kuivaimen korkean hygienia­tason todentava HACCP-sertifikaatti täyttää muun muassa elintarvike­teollisuuden tiukat kriteerit. Lisäksi kaikki Dyson Airblade ™ -käsien­kuivaimet ovat Carbon Trust -sertifioituja.

Nopea

Curved Blade™ -teknologia hyödyntää kahta kaarevaa aukkoa, jotka seuraavat käsien muotoja luoden ilmavirran, jonka nopeus on 624 km/h. Vesi poistuu käsistä nopeammin ja kädet kuivuvat vain 10 sekunnissa

Hiljainen

Akustisesti suunnitellun käsienkuivaimen äänenvaimentimet vähentävät melua, joka syntyy ilman virratessa moottorin läpi.

5 vuoden takuu

Kaikki Dysonin käsienkuivaimet ovat valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä. Kestävyys ja vahvuus fyysistä väärinkäyttöä vastaan on testattu toistuvasti ja laitteella on 5 vuoden takuu.

Ympäristöystävällinen

Dyson Airblade 9kJ -kuivain kuluttaa ainoastaan 9,1 kilojoulea energiaa yhdellä kuivauskerralla, tuottaen näin jopa 85% vähemmän hiilidioksidia kertakäyttöisiin paperipyyhkeisiin ja muihin käsienkuivaimiin verrattuna. Kuivaimessa on valittavana kaksi tehoaluetta, ECO 650W tai MAX 1000W.

Alhaiset käyttökustannukset

Käyttö säästötilassa (ECO) maksaa vuodessa vain 19 €. Käyttö on jopa 99 % edullisempaa kuin paperipyyhkeiden käyttö ja jopa 86 % edullisempaa kuin lämminilmakuivaajien käyttö.