AQVA Professional (aiemmin AQVA Finland Oy) on perustettu vuonna 2010 Helsingissä. Palvelemme nykyisin yhä kasvavaa joukkoa yrityksiä ja kuluttajia ympäri Suomen.

Edustamme maailman johtavien valmistajien kuten Dysonin ja Delabien LVIS-tuotteita. Tuotteemme ovat laadukkaita, kestäviä ja ekologisia. Ne ovat suunniteltu jatkuvaan kuluttavaan käyttöön sekä ne ovat todistetusti hygieenisiä, tehokkaita ja luotettavia. Laadukkailla tuotteillamme on pitkät takuuajat.

Valikoimastamme löydät kalusteita mm. saniteettitilojen, hotellien, ravintoloiden, kauppojen, teollisuuden sekä julkisten organisaatioiden tarpeisiin. Vedenkulutusta ja ympäristökuormitusta vähentävillä tuotteillamme kiinteistö voi saavuttaa kansainväliset LEED- ja BREEAM-ympäristöluokitukset sekä tukea EU-taksonomian mukaista rakentamista. Tuoteratkaisuissa on myös otettu huomioon tilojen esteettömyysvaatimukset.

Edustamme maailman johtavien valmistajien kuten Dysonin ja Delabien LVIS-tuotteita. Tuotteemme
ovat laadukkaita, kestäviä ja ekologisia. Ne ovat suunniteltu jatkuvaan kuluttavaan käyttöön sekä ne
ovat todistetusti hygieenisiä, tehokkaita ja luotettavia. Laadukkailla tuotteillamme on pitkät takuuajat.
Valikoimastamme löydät kalusteita mm. saniteettitilojen, hotellien, ravintoloiden, kauppojen,
teollisuuden sekä julkisten organisaatioiden tarpeisiin. Vedenkulutusta ja ympäristökuormitusta vähentävillä
tuotteillamme kiinteistö voi saavuttaa kansainväliset LEED- ja BREEAM-ympäristöluokitukset.
Tuoteratkaisuissa on myös otettu huomioon tilojen esteettömyysvaatimukset.

Meiltä saat myös teille parhaiten sopivan rahoitusvaihtoehdon. Autamme teitä ammattitaidolla löytämään ratkaisun tarpeisiinne. 

Toiminnallemme on myönnetty ISO 9001 -laatusertifikaatti, joka vahvistaa, että toimimme kansainvälisen laatustandardin edellyttämällä tavalla ja keskitymme jatkuvaan kehittämiseen ja asiakastyytyväisyyden lisäämiseen. 

 

Julkisten kalusteiden lisäksi valikoimastamme löydät myös vedenpuhdistusratkaisuja kotiin ja vapaa-ajan asunnoille sekä ravintoloihin. Vedenpuhdistusvalikoimamme löydät sivulta aqva.fi.

Facebook Instagram Pinterest Youtube