Kansainvälinen Fitness24Seven-ketju avasi ensimmäiset kuntokeskuksensa Suomeen vuonna 2012. Ketjun kuntosalit ovat jäsenilleen auki nimensä mukaisesti vuorokauden ympäri. 

Suomen Fitness24Seven kuntokeskuksissa on hyödynnetty Aqva Finland Oy:n jälleenmyymiä tuotteita jo yli 12 vuotta. Käytössä olevat suihkut, hanat, käsienkuivaimet ja hiustenkuivaimet varmistavat huolettomuuden, turvallisuuden ja vedensäästön.  

”Aina avoimissa kuntokeskuksissa suihkujen ja hanojen tulee olla helppokäyttöisiä ja huoltovarmoja. Meille on ehdottoman tärkeää, että asiakkaat osaavat käyttää tuotteita ilman henkilökunnan apua, eikä riskiä siitä ole, että suihku jää valumaan vaikkapa keskellä yötä.”  

- Vella Mehtola, Operating Manager, Fitness24Seven  
 


Sertifioidut vesikalusteet täyttävät kuntokeskusten tiukat kriteerit  

Ensimmäiset DELABIE-suihkut asennettiin Fitness24Seven -kuntosaleille vuonna 2012. Yksi ensimmäisistä ketjun kuntokeskuksista Suomessa sijaitsee Helsingin Käpylässä.  

Kuntosalikeskuksen Suomen Operating Manager Vella Mehtola kertoo, että Käpylän toimipisteessä olevilla, kovalla käyttöasteella olevilla suihkuilla on ollut vain muutamia pieniä huoltotarpeita 10 vuoden käytön aikana.  

Vaatimukset kuntokeskuksissa käytettäville hanoille ja suihkuille tulevat kuntokeskuksen konsernilta Ruotsista. DELABIE-tuotteet vastaavat konsernin tiukkoja vaatimuksia, sillä automaattinen vedenkatkaisu varmistaa paitsi vedensäästön, myös käytön turvallisuuden. DELABIEn tuotteilla on STF- ja CE- sertifikaatit ja niiden avulla voi saavuttaa ympäristöluokitukset LEED ja BREEAM. Tuotteet vastaavat EU-taksonomian mukaisia sekä Suomen kansallisia vaatimuksia julkisten tilojen vesikalusteille.  


Helppokäyttöiset, ilkivallalta suojatut suihkut ja hanat julkisiin tiloihin

Fitness24Seven -kuntokeskuksissa henkilökuntaa on paikalla rajallisesti, vain tiettyinä kellonaikoina kuntokeskuksesta riippuen, mikä asettaa pesutiloissa käytettäville tuotteille tiettyjä vaatimuksia. 

 ”Kuntokeskusten hanojen ja suihkujen tulee olla sellaisia, ettei niitä ole mahdollista jättää valumaan. Samalla haluamme sulkea pois mahdollisuuden siitä, ettei hanoja osata käyttää tai että tuotteille tehtäisiin ilkivaltaa”, Fitness24Sevenin Vella Mehtola kertoo.  

 ”Myös helppokäyttöisyys on tärkeä kriteeri. Asiakkaan tulee intuitiivisesti ymmärtää, miten hana toimii – ilman tarvetta väännellä ja käännellä nuppeja.”  

DELABIEn tuotteet on suunniteltu ja valmistettu kestämään jatkuvaa käyttöä. Yksinkertainen painonappi vähentää ilkivallan tai väärinkäytön mahdollisuuksia. Kuuma vesi ei pääse aiheuttamaan palovammoja tai muuta vahinkoa, sillä suihkujen ennakoiva SECURITHERM-sekoittaja tunnistaa häiriöt kylmän veden syötössä ja katkaisee veden tulon tarvittaessa automaattisesti. Lisäksi hanojen ja suihkujen itsesulkeutuva mekanismi ehkäisee väärinkäyttöä ja siitä aiheuttavaa vesivahingon riskiä.  

Hanan virtaama voidaan helposti säätää itse aikapatruunan aukkojen avulla valuttamaan vettä 1,4 litrasta 6 litraan per minuutti.  


Mehtola kuvailee käytössä olevia DELABIE-suihkuja ja -hanoja sellaisiksi, ettei niitä käytännössä saa rikottua. Tarvetta huoltamiselle on hyvin harvoin ja yleensä hän osaa itse vastata kuntokeskuksista tuleviin kysymyksiin hanoja koskien. 

”Se on meille tosi helppoa, että voimme itse säätää hanojen virtaamaa – eli käytännössä päättää kuinka paljon vettä hanasta virtaa ennen automaattista sulkeutumista.


DELABIE-suihkujen ja hanojen takuuaikaa on juuri pidennetty kymmenestä vuodesta jopa 30 vuoteen. Varaosien saanti taataan 50 vuodeksi. Kuntokeskuksen suihkujen ja hanojen pitkäikäisyys ei siis ole sattumaa, vaan laadukkaiden, huolellisesti valmistettujen ja tuotekehitettyjen tuotteiden ominaisuus. 


Dyson-käsienkuivain säästää rahaa  

Fitness24Seven kuntokeskukset ovat paperittomia – kädet kuivataan pesutiloissa tehokkailla Dyson V Airblade -käsienkuivaimilla. Paperittomuus on paitsi ekologista, säästää rahaa myös tilojen ylläpitokustannuksissa. Tilat pysyvät siisteinä ja kädet kuivina, vaikka henkilökuntaa ei ole aina paikalla, eikä paperia tursuavia roskakoreja tarvitse olla jatkuvasti tyhjentämässä – tai pelätä vessanpönttöjen tukkeutumista käsipaperin takia.   

”Ekologiset käsienkuivaimet tukevat yrityksemme arvoja ja ovat kustannustehokkaita. Tilapäisesti käytimme kuntokeskuksissa käsipaperia koronapandemian aikana, mutta vaihdoimme takaisin käsienkuivaimiin ekologisuuden ja siisteyden takia”, Mehtola toteaa. 

Kuntosaliketjulla on hyvin tarkka konseptiohjeistus, jossa määritetään tarkasti miltä kuntokeskukset näyttävät. Tehosteväreillä ja -teksteillä sisustetuissa kuntokeskuksissa myös pesutilojen tuotteiden, kuten käsienkuivainten, tulee olla tyylikkäitä ja sopia kuntokeskuksen ilmeeseen. 

Teräksiset Dyson-käsienkuivaimet ja ajattoman tyylikkäät DELABIE-hanat ja -suihkut ovat muotoilultaan yksinkertaisia ja istuvat siten monenlaiseen brändiin. Myös kuntokeskusten hiustenkuivaimet ovat laadukkaita maailmalla tunnetun Valeran tuotteita

”Yhtenäisyys helpottaa myös tuotteiden käyttöä. Asiakkaille on tärkeää, että kuntokeskukset näyttävät tutulta missä tahansa päin Suomea – ja että pesutiloja osataan käyttää myös muualla kuin kotisalilla”, Mehtola toteaa.  


Askel edellä ja asiakkaan tarpeita kuunnellen 

Kuntosalikeskuksen yhteistyö AQVA Finland Oy:n kanssa on jatkuvaa – saleja ja tuotteita kartoitetaan yhdessä läpi ja toimintaa pyritään näin tukemaan tulevaisuuteen katsoen.  

“Aqvalla ollaan aina todella asiakaspalvelualttiita: yhteydenottoihin vastataan aina nopeasti ja tarpeitamme ennakoidaan. Olen usein ottanut yhteyttä esimerkiksi huoltotarpeen kanssa ja tiedustellut, että mitenhän minun tulisi toimia. Vastauksessa ollaankin jo askel edellä ja kerrotaan, että varaosa on jo tilattu ja tulossa meille.” 
- Vella Mehtola 
 


Kaipaatko energiatehokkuutta omaan kohteeseesi? Haluatko säästää rahaa ja vettä pitkäikäisillä tuotteilla?

Ota yhteyttä >> 

 

Facebook Instagram Pinterest Youtube