Ergonomiset ja tyylikkäät tuotteet vaativaan käyttöön

DELABIEn suihkuistuimet, tukitangot, tukikaiteet ja tukikahvat ovat ergonomisia kestäviä ja tyylikkäitä ratkaisuja kylpyhuoneeseen sekä WC-tiloihin. Ne ovat helposti liikuteltavissa ja irrotettavissa tarpeen mukaan. 

Sarjan hygieniatuotteet, kuten rosteriset WC-paperitelineet, saippua-annostelijat, roskakorit, käsipyyhetelineet ja WC-harjat ovat suunniteltu vaativaan käyttöön. Ne ovat tehty ruostumattomasta teräksestä, joten ne ovat kestäviä ja ekologisia. Tyyliltään ne sopivat monentyyppisiin sisustuksiin ja vaihtoehtoja löytyy eri kokoisiin tiloihin. Rosteriset vaatekoukut ja opastekyltit viimeistelevät WC-tilojen toimivuuden.

  • Tukitangot, tukikahvat, tukikaiteet ja suihkuistuimet on testattu yli 200 kiloa painavilla käyttäjillä
  • Turvallinen valinta -tukitangot voidaan asentaa 38 mm etäisyydelle seinästä, joka estää käden lipsumisen tangon ja seinän väliin
  • Tukituotteet ovat CE-hyväksyttyjä ja ne täyttävät 93/42/CEE direktiivin
  • RST-tuotteet ovat CE-hyväksyttyjä ja niillä on 10 vuoden takuu
  • Suoja varkauksien varalta  tuotteissa on piilotetut ruuvit, mikä estää irrottamisen seinästä

DELABIE on tarjonnut ajatonta tyylikkyyttä ja muotoilun trendejä jo yli 90 vuotta. Euroopan johtava julkisten tilojen kalusteiden valmistaja huomioi ratkaisuissaan etenkin äärimmäisen kestävyyden, hygieenisyyden sekä ympäristöystävällisyyden. Innovatiiviset ja monipuoliset tuotteet sopivat kaikenlaisiin julkisiin tiloihin, oli kyseessä sitten kauppakeskus, koulu, sairaala tai vankila. Kovaa jatkuvaa käyttöä kestävissä kalusteissa on jopa 10 vuoden takuu.

DELABIEn tuotteet voivat myös auttaa rakennusta saavuttamaan LEED- ja BREEAM-ympäristöluokitukset.

Voit ladata DELABIEn tuotteista BIM-formaatit REVIT- ja IFC-muodoissa tästä.

Kysy lisää ja myynti: julkiset@aqva.fi
 

Facebook Instagram Pinterest Youtube