AQVA Finland Oy edustaa maailman johtavien valmistajien LVIS-tuotteita. Tuotteemme ovat laadukkaita, kestäviä ja ekologisia. Ne sopivat hotellien, ravintoloiden, kauppojen, teollisuuden sekä julkisten organisaatioiden tarpeisiin. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi kaupungit, useat hotelli- ja ravintolaketjut sekä jää- ja urheiluhallit ympäri Suomea ja Viroa.

Edustamamme tuotteet ovat suunniteltuja jatkuvaan kuluttavaan käyttöön julkisissa saniteettitiloissa. Ne ovat todistetusti hygieenisiä, tehokkaita ja luotettavia. Laadukkailla tuotteillamme on pitkät takuuajat. Esimerkiksi Uridanin vedettömillä pisuaareilla 3 vuotta, Dysonin käsienkuivaimilla 5 vuotta ja Delabien tuotteilla jopa 10 vuotta.

Suurimmalla osalla tuotteistamme on myös CE-hyväksyntä sekä WRAS- ja NSF-sertifikaatit.
Vedenkulutusta ja ympäristökuormitusta vähentävillä tuotteilla kiinteistö saavuttaa kansainväliset ympäristöluokitukset (LEED, BREAAM, EU Taksonomia). 

 

Julkisten tilojen esteettömyys

Julkisissa tiloissa erilaiset käyttötarpeet ja -vaatimukset huomioiva ympäristö on välttämättömyys. Saniteettitilojen on oltava esteettömiä, kaikkien käyttäjien saavutettavissa.

Tuoteryhmistämme löytyvät kestävät ja ergonomiset tuotteet, jotka on suunniteltu helpottamaan toimintarajoitteisten ja muiden erityisryhmien saniteettitilojen käyttöä. Esimerkiksi Delabiella on oma sarjansa esteettömiin saniteettitiloihin.

Saniteettitilojen esteettömän rakentamisen suosituksiin ja määräyksiin voi tutustua: esteeton.fi

 

 

 
 
 
 
 
 
Facebook Instagram Pinterest Youtube