Laskutietomme ovat päivittyneet 21.11.2023 alkaen.

Käytämme sähköistä laskutusta ja toivomme saavamme laskut ensisijaisesti sähköisessä muodossa. Mikäli yrityksellänne ei ole mahdollisuutta toimittaa verkkolaskuja, voitte lähettää laskuja sähköpostilla. Emme vastaanota paperisia laskuja.

Verkkolaskujen vastaanotto

Verkkolaskuosoite: 003723513378
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: NDEAFIHH

Laskujen vastaanotto sähköpostitse skannauspalveluun

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, voitte lähettää laskut  pdf-muodossa sähköpostiosoitteeseen 003723513378 (at) procountor.apix.fi. Huomiothan, että yhteen sähköpostiin tulee liittää vain yksi lasku.

Laskuja sähköpostilla lähetettäessä tulee huomioida seuraavat asiat:

  • Toivomme, että lähetätte tähän osoitteeseen ainoastaan laskuja. Laskut lähetetään palveluun sähköpostin PDF-muotoisina liitetiedostoina ja laskun liitteiden tulee olla samassa tiedostossa itse laskun kanssa
  • Viestissä ei saa olla vastaanottajana muita osoitteita (To:). Kopio- (Cc:) ja piilokopio (Bcc:) osoitteita saa käyttää varsinaisen vastaanottajan lisäksi.
  • Viestin otsikkoon olisi hyvä kirjoittaa sana “Lasku” / “Faktura” / “Invoice” ja liitteenä olevan laskun numero.
  • Lähetettävä lasku tulee olla sähköpostin liitteenä PDF-tiedostona. Osa skannauslaitteista liittää PDF:n osaksi sähköpostin tekstiosaa (body), jolloin sitä ei voida käsitellä. Laskun tekstiosassa (body) olevia tietoja ei välitetä eteenpäin.
  • Yhdessä sähköpostiviestissä saa olla vain yksi PDF-tiedosto, jossa on vain yksi lasku. Jos sähköpostissa on muita tiedostoja, ne lisätään laskulle liitteiksi, mikäli vastaanottaja on valinnut tämän toiminnon. Nämä muut liitteet eivät saa olla PDF-tiedostoja.
  • Automaattinen kuittaus onnistuneesta vastaanotosta ja PDF-liitetiedoston muototarkistuksesta toimitetaan lähettäjälle. Virhetilanteessa toimitetaan ilmoitus sähköpostitse niin ikään laskun lähettäjälle, jolloin lasku on lähetettävä uudelleen korjattuna.

 

Facebook Instagram Pinterest Youtube