SECURITHERM

SECURITHERM-sekoittaja on turvallinen ratkaisu sairaaloihin ja muihin julkisiin tiloihin. SECURITHERM-sekoittajan lämmönsäätö toimii tarkasti, vaikka kylmän ja kuuman veden syöttöjen painevaihtelut olisivat suuret.

Ennakoiva SECURITHERM tunnistaa häiriötilanteet kylmän veden syötössä ja katkaisee kuuman veden syötön välittömästi häiriön ilmaantuessa.

BIOSAFE

BIOSAFE on hygieeninen konsepti sairaaloihin ja terveydenhuoltoon. BIOSAFE-allassekoittajissa hanasuutin on integroitu suoraan runkoon, minkä ansiosta bakteerit eivät pääse kertymään pinnoille. Suutin on valmistettu sileäpintaisesta Hostaform® -materiaalista, joka estää kalkin ja muiden epäpuhtauksien muodostumisen suuttimen pinnoille.

Ainutlaatuisesti muotoiltu BIOSAFE myös vähentää sekoittajan vedenkulutusta: pienemmät kanavat aiheuttavat kovemman virtaaman. Sama muotoilu ennaltaehkäisee myös biofilmien kehittymistä.

BIOCLIP

BIOCLIP-malliston tuotteissa on joko irrotettava juoksuputki tai sekoittaja. Autoklaavin kestävä osa voidaan näin poistaa kokonaan sterilointia tai desinfiointia varten.

BIOCLIP-tuotteet toimitetaan kahdella ruostumattomasta teräksestä valmistetulla juoksuputkella, jolloin toista putkea voi käyttää toisen puhdistuksen aikana. Vaihtoehtoisesti BIOCLIP-juoksuputken voi tilata muovisena, jolloin putki vaihdetaan säännöllisesti uuteen.

BIOFIL (taso 1 ja taso 2) -suodattimet

BIOFIL-suodattimet puhdistavat veden sairaalaolosuhteissa vaadittavalle tasolle. Erittäin tiheä 0,1 mikrometrin seulakoko suodattaa vedestä kaikki mikro-organismit ja siten eliminoi vesiperäisten infektioiden riskin.

BIOFIL-suodattimet on jaettu kahteen tasoon: 1 puhdas ja 2 ultrapuhdas. 1-tason suodattimet soveltuvat suihkussa ja käsienpesussa käytettävän veden suodatukseen, kun taas 2-tason steriili suodatin soveltuu esimerkiksi leikkaussaleihin ja palovammayksiköihin.

Kysy lisää ja myynti: julkiset@aqva.fi
 

Facebook Instagram Pinterest Youtube