Turvalliset SECURITHERM-sekoittajat

SECURITHERM-sekoittaja on turvallinen ratkaisu julkisiin tiloihin. SECURITHERM-sekoittajan lämmönsäätö toimii tarkasti, vaikka kylmän ja kuuman veden syöttöjen painevaihtelut olisivat suuret.

Ennakoiva SECURITHERM tunnistaa häiriötilanteet kylmän veden syötössä ja katkaisee kuuman veden tulon välittömästi häiriön ilmaantuessa.

AB-ominaisuus (anti-blocking)

DELABIEn suihkuista on saatavilla malleja, joissa on AB eli lukkiutumisen estojärjestelmä. Se turvaa väärinkäytöksiltä ja turhalta vedenkulutukselta. Anti-blocking estää venttiilin lukitsemisen päälle tahallisesti, jolloin vesi ei jää valumaan, vaikka nappia ei vapautettaisi yläasentoon.
 

DELABIE tuotteilla saavutat ympäristöluokitukset (LEED, BREAAM, CE, EU Taksonomia).


 

Ilkivallan kestävä

DELABIEn saniteettitilojen tuotteet ovat valmistettu kestämään kovaa ja jatkuvaa käyttöä.

Helppo asennus

Kaikki DELABIEn tuotteet on helppo asentaa. Minimaaliset säädöt ja asetukset säästävät aikaa.

DELABIE on tarjonnut ajatonta tyylikkyyttä ja muotoilun trendejä jo yli 90 vuotta. Euroopan johtava julkisten tilojen tuotteiden valmistaja huomioi ratkaisuissaan etenkin äärimmäisen kestävyyden, hygieenisyyden sekä ympäristöystävällisyyden. Innovatiiviset ja monipuoliset tuotteet sopivat kaikenlaisiin julkisiin tiloihin, oli kyseessä sitten kauppakeskus, koulu, sairaala tai vankila. Kalusteet kestävät kovaa ja jatkuvaa käyttöä.

Tutustu DELABIE:hin yrityksenä tästä linkistä.

Voit ladata DELABIEn tuotteista BIM-formaatit REVIT- ja IFC-muodoissa tästä.

Kysy lisää ja myynti: julkiset@aqva.fi

Facebook Instagram Pinterest Youtube