Julkaistu: 04.12.2019

Piia Kosonen, 44, sai terveysalalla työskentelevältä siskoltaan yllätyslahjan, joka on ollut ahkerassa käytössä: AQVA ULTRA hanasuodattimen. ”Suodatettu vesi maistuu paremmalta, eikä siinä ole kloori- tai lääkejäämiä, kuten vesijohtovedessä. Meidän suvussa jo puolella on sama laite.”


”Muistan vieläkin hetken, jolloin siskoni Päivi Jääskeläinen toi Aqva ultra hanasuodattimen pöydälleni ja sanoi: ’Tässä sinulle lahja. Laitapa se kiinni hanaan.’

Olin noihin aikoihin juuri sairastunut kivuliaaseen hortonin päänsärkyyn ja olin alla päin.

Terveysasioista hyvin perillä oleva lähihoitaja ja vyöhyketerapeuttisiskoni totesi, että koska olen niin paljon kotona ja juon paljon vettä, hanasuodatin on hyväksi minulle. Ilahduin ja innostuin niin, että asensin laitteen saman tien paikalleen.

Huomasin heti, kuinka iso ero suodatetun veden maussa ja hajussa oli verrattuna hanaveteen. Kyläpaikoissakin haistan saman tien kloorin ja veden hajun, kun täytän lasin hanasta.

”Raikasta ja maistuu hyvältä”

Hanasuodatin on ollut minulle mieluinen lahja myös siksi, että terveydelliset asiat ovat minulle tärkeitä.

Juon päivittäin 3–4 litraa vettä ja olen lähes aina kotona, sillä kipukroonikkona jouduin kesällä jäämään lähihoitajan työstäni työkyvyttömyyseläkkeelle.

Näin suuren vesimäärän juonti on mielekkäämpää, kun tiedän, että se on varmasti puhdasta. Suodatetussa vedessä ei ole mitään ylimääräistä – ei klooria eikä metalleja, joita hanavedestä löytyy. Suodatettua vettä on myös ilo juoda, kun se on niin raikasta ja maistuu hyvältä. Tiedän, että se on terveellistä. Se on minulle iso asia.

Lisäksi olen nyt jo vuosia puhdistanut elimistöäni lääkkeistä. Aqvan hanasuodatin on siinäkin hyvä apu. Se suodattaa vesijohtovedestä lääkejäämiä.  

 

Seuraava lahjansaaja jo tiedossa

Meidän suvussa hanasuodatin on ollut tykätty lahja. Sisko on antanut sen minun lisäkseni ex-puolisolleen, lapselleen ja parille muullekin lähipiirissä. Hän toimittaa minulle aina myös vaihtosuodattimet. Sekin puoli on hoidossa!

Suvun seuraava hanasuodattimen saaja on jo tiedossa: juuri omilleen muuttanut 18-vuotias poikani. Hänellä on syntymäpäivä joulun lähellä. Todellinen tuplalahja siis!”


”Kun meille tulee ihmisiä kylään, maistatan heillä aina suodatettua vettämme”, sanoo Aqva hanasuodatinta jo neljä vuotta käyttänyt Piia Kosonen Savonlinnasta.

 

 

Facebook Instagram Pinterest Youtube