Kestävät ja tyylikkäät rosteriset WC-istuimet julkisiin tiloihin

Valikoimassamme on sekä lattiaan että seinälle asennettavia WC-pönttöjä sekä ilkivaltasuojattu anti-blocking-mallisto. 

DELABIEn RST-mallisto on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joka kestää ilkivallan sekä kuuman ja kylmän ympäristön. Hygieenisyyden ja helpon puhtaanapidon lisäksi rosteripinta on ekologinen vaihtoehto. Ruostumaton teräs voidaan kierrättää sataprosenttisesti. Moderniin WC-istuinmallistoon on helppo yhdistää valikoimastamme löytyviä rosterisia käsienpesualtaita, käsienkuivaimia ja saippua-annostelijoita.

  • Tuotteet valmistetaan korkealaatuisesta AISI 304 RST -teräksestä
  • WC-mallistomme on CE-hyväksytty ja täyttää EN 997 -standardin neljän litran huuhtelulla
  • Kestävissä DELABIE-huuhteluventtiileissä ja -järjestelmissä on 10 vuoden takuu
  • WC-istuimissa käytetty ruostumaton teräs valmistetaan 60 % kierrätetystä materiaalista sekä voidaan kierrättää 100% elinkaaren lopussa

Nopea kahden viikon toimitusaika myös pikatoimitus suoraan varastosta.


DELABIE on tarjonnut ajatonta tyylikkyyttä ja muotoilun trendejä jo yli 90 vuotta. Euroopan johtava julkisten tilojen tuotteiden valmistaja huomioi ratkaisuissaan etenkin äärimmäisen kestävyyden, hygieenisyyden sekä ympäristöystävällisyyden. Innovatiiviset ja monipuoliset tuotteet sopivat kaikenlaisiin julkisiin tiloihin, oli kyseessä sitten kauppakeskus, koulu, sairaala tai vankila.

DELABIEn tuotteet voivat auttaa rakennusta saavuttamaan LEED- ja BREEAM-ympäristöluokitukset.

Tyylikäs muotoilu
Käyttäjien tarpeet ovat muuttuneet – vaikka siisteys on olennaista, myös pesutilojen mukavuus ja esteettisyys ovat tärkeässä roolissa siinä, millaisen mielikuvan yritys luo itsestään.

Ilkivallan kestävä
DELABIEn saniteettitilojen tuotteet ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä. RST on todella kestävä materiaali ilkivaltaa vastaan ja suunniteltu erityisesti erilaisten julkisten tilojen käyttöön.

Maksimaalinen hygienia
Kalusteissa käytetään antibakteerista AISI 304 RST -terästä. Se on ideaali ympäristöihin, joissa vaaditaan korkean tason hygieenisyyttä, kuten julkiset WC-tilat, sairaalat, kanttiinit ja ravintolat.

Helppo asennus
Kaikki DELABIEn tuotteet on helppo asentaa. Minimaaliset säädöt ja asetukset säästävät aikaa.

Ympäristöystävällinen
Ruostumaton teräs on ympäristöystävällinen valinta ja tukee kestävää kehitystä, sillä se on sataprosenttisesti kierrätettävä. Kehittyneen teknologian ansiosta DELABIEn ruostumattoman teräksen valmistukseen vaaditaan vähemmän energiaa. Kevyen painonsa ansiosta myös kuljetuksen päästöt ovat pienemmät.

Voit ladata DELABIEn tuotteista BIM-formaatit REVIT- ja IFC-muodoissa tästä.

Kysy lisää ja myynti: julkiset@aqva.fi

Facebook Instagram Pinterest Youtube