Helpota vesijärjestelmien riskinarviointia ja suojaa käyttäjät 

Rakennusten vesijärjestelmien suunnittelu ja ylläpito ei rajoitu ainoastaan tekniseen osuuteen: kyse on terveydestä ja turvallisuudesta.
Delabien PREMIX -vedensekoitusventtiilit ovat ratkaisu julkisten tilojen ja muiden suurten kiinteistöjen vesijärjestelmiin. PREMIXin avulla otat Legionella-bakteerin hallintaan ja suojaat veden käyttäjät tehokkaasti ja turvallisesti. 

Vältä bakteerien kasvu – Tarkka ja nopea lämpötilan säätely 

Delabien PREMIX -tekniikan “aivoina” toimii innovatiivinen ja lämpöherkkä kenno, joka vastaa nopeasti lämpötilan ja virtauksen muutoksiin, tarjoten tasaisen ja miellyttävän käyttökokemuksen. Tämä ei ainoastaan lisää mukavuutta, vaan on myös ratkaiseva tekijä Legionellan torjunnassa. 

Legionella-bakteeri lisääntyy erityisesti seisovassa haaleassa vedessä – eli juuri sellaisessa, joka virtaa monien rakennusten perinteisestä järjestelmästä ensimmäisenä ulos, kun hana avataan. 

Sekoitusventtiili pitää veden lämpötilan järjestelmässä jatkuvasti yli 50°C, mikä on suositeltavaa bakteerin kasvun estämiseksi. Delabien järjestelmissä vanha vesi ei jää seisomaan putkistoon. 

Käyttäjän turvallisuus – Tulikuuman esto -ominaisuus 

Tulikuuman esto -ominaisuus on yksi Delabien sekoitusventtiilien keskeisistä turvallisuustekijöistä. Automaattinen suojatekniikka katkaisee kuumavesisyötön, mikäli kylmä vesi katkeaa, estäen näin polttavan kuuman veden vahingot. Sama teknologia toimii myös vastaavasti kuuman veden katketessa. Turvallisuus onkin integroitu Delabie PREMIXiin jo suunnittelussa, sillä venttiilissä on lämpötilasäädin sekä kymmenen vuoden takuu – todisteena laadusta ja luotettavuudesta. 

Delabie -sekoitusventtiili on luotettava ja huoltovapaa 

Delabien PREMIX -sekoitusventtiilit on suunniteltu erittäin käyttövarmoiksi. Ne on helppo asentaa ja ylläpitää, mikä vähentää kustannuksia erityisesti pitkällä aikavälillä. Lisäksi niiden rakenne on kalkin- ja korroosionkestävä, mikä pidentää venttiilin käyttöikää ja varmistaa sen luotettavuuden kaikissa olosuhteissa. Haluttaessa kuumashokit Legionellaa vastaan voidaan tehdä irrottamatta sekoitusventtiiliä. 

Delabie tarjoaa laajan valikoiman termostaattisia vedensekoitusventtiileitä erilaisiin tarpeisiin – pienemmistä malleista aina isomman ryhmän ohjaamiseen. Jokainen tuote on suunniteltu vastaamaan tiukimpiakin turvallisuus- ja suorituskykyvaatimuksia, varmistaen, että veden käyttöpisteissä on aina tasainen veden lämpötila – turvallisesti. 

Varmista turvalliset ja taloudelliset vesijärjestelmät 

Suunnittelijana tai kiinteistöpäällikkönä vastuullasi on varmistaa, että vesijärjestelmät ovat sekä turvallisia että taloudellisia. Delabien sekoitusventtiilit tarjoavat älykkään ja tehokkaan ratkaisun, joka suojaa sekä käyttäjiä että resursseja. 

PREMIX -sekoittajia löytyy eri kokoisia jokaiseen tarpeeseen. Pienin malli riittää sekoittamaan kaksi allashanaa tai yhden suihkun ja suurimmat on tarkoitettu useamman suihkun ryhmille esimerkiksi uimahalleihin. 

Tutustu tarkemmin Delabien vedensekoitusventtiilien teknisiin etuihin ja koko valikoimaan:
Delabie vedensekoitusventtiilit

Facebook Instagram Pinterest Youtube