AB-ominaisuus (anti-blocking) hanassa

DELABIE Combo -yhdistelmien hanassa on painonapin lukkiutumisen estojärjestelmä AB (anti-blocking). Se turvaa hanaa väärinkäytöksiltä ja turhalta vedenkulutukselta. Anti-blocking estää venttiilin lukitsemisen päälle tahallisesti,
jolloin vesi ei jää valumaan, vaikka nappia ei vapautettaisi yläasentoon.

Suorahuuhtelujärjestelmä

DELABIE Combo -yhdistelmissä on WC-suorahuuhtelujärjestelmä. Suorahuuhtelujärjestelmässä ei ole erillistä huuhtelusäiliötä, joten tuloveden virtaus ja litramäärä tulee huomioida suunnittelussa. Järjestelmän minimivedenvirtausmäärä on 1 l/s, putken koko 20/22 mm. ja liittimet ¾” – 1”.

Yhdistelmien määrän lisääntyessä samassa verkostossa tulee virtausta ja putkiston kokoa kasvattaa. Taulukko löytyy valmistajan DELABIE-kuvastosta (sivu 250-251), johon pääset tästä. Taulukossa olevat arvot ovat suuntaa antavia. 

Toistaiseksi WC-suorahuuhtelumalleihin ei ole saatavilla AB (anti-blocking) -ominaisuutta.

HUOM! WC:n suorahuuhteluventtiili vaatii toimiakseen vähintään:

  • 20 mm vesiputken
  • ¾” liitoksen
  • Veden virtaama min. 1 l/s

WC 6 L huuhtelusäiliöllä 

DELABIE Combo -yhdistelmistä löytyy myös huuhtelusäiliömalli, jolloin suorahuuhtelun putki- ja vedenvirtausrajoitteita ei ole. Lisäksi on mahdollista saada automaattisesti vedentulon katkaiseva mekaaninen sulkuventtiili, jos vettä kulutetaan liikaa.


DELABIE on tarjonnut ajatonta tyylikkyyttä ja muotoilun trendejä jo yli 90 vuotta. Euroopan johtava julkisten tilojen tuotteiden valmistaja huomioi ratkaisuissaan etenkin äärimmäisen kestävyyden, hygieenisyyden sekä ympäristöystävällisyyden. Innovatiiviset ja monipuoliset tuotteet sopivat kaikenlaisiin julkisiin tiloihin, oli kyseessä sitten kauppakeskus, koulu, sairaala tai vankila. Kovaa jatkuvaa käyttöä kestävissä kalusteissa on jopa 10 vuoden takuu.

DELABIEn tuotteet voivat myös auttaa rakennusta saavuttamaan LEED- ja BREEAM-ympäristöluokitukset.

Kysy lisää ja myynti: julkiset@aqva.fi
 

Facebook Instagram Pinterest Youtube