Hygieeninen valinta

Käsidesipulloon tai saippua-annostelijaan saattaa julkisissa tiloissa koskea tuhansia ihmisiä vuorokaudessa, joten myös käsihuuhteen tai saippuan annostelun hygieniaan on kiinnitettävä huomiota. Automaattinen kosketusvapaa saippua- ja käsidesiannostelija annostelee saippuan tai käsihuuhteen hygieenisesti ilman kosketusta. Mekaanisella painonapilla toimivan annostelijan hygieenisyyden puolestaan varmistaa antibakteerinen RST-materiaali. Yksiosaisten annostelijoiden sileä pinta on helppo pitää puhtaana.  

Riittoisa

Laadukas tiputtelunestolla varustettu annostelija annostelee aina oikean määrän, joten saippua tai käsihuuhde riittää pitkään. Yhdellä täytöllä jopa 1000-6000 käyttökertaa!

Saippua-annostelija, joka kestää

Laadukkaat CE-hyväksytyt käsidesiannostelijamme on suunniteltu kestämään kovaa ja jatkuvaa käyttöä, minkä vuoksi niillä on jopa 10 vuoden takuu. Mikäli varaosia tarvitaan, niitä on aina nopeasti saatavilla. Annostelijat ovat ilkivaltasuojattuja, joten käsidesi pysyy lukkojen takana suojassa pitkäkyntisiltä. Seinään kiinnitettävät annostelijat kiinnitetään piilokiinnikkeillä, joten annostelijaa ei voi myöskään repiä seinästä. Annostelijan uudelleentäyttö on helppoa ison suuaukon kautta. 

Ympäristöystävällinen

Myös ympäristö kiittää täytettävän annostelijan valitsemisesta – toisin kuin käsidesipullot, teräksiset saippua-annostelijat eivät tuota turhaa muovijätettä. DELABIEn tuotteet voivat myös auttaa rakennusta saavuttamaan LEED- ja BREEAM-ympäristöluokitukset.
 

DELABIE on tarjonnut ajatonta tyylikkyyttä ja muotoilun trendejä jo yli 90 vuotta. Euroopan johtava julkisten tilojen tuotteiden valmistaja huomioi ratkaisuissaan etenkin äärimmäisen kestävyyden, hygieenisyyden sekä ympäristöystävällisyyden. Innovatiiviset ja monipuoliset tuotteet sopivat kaikenlaisiin julkisiin tiloihin, oli kyseessä sitten kauppakeskus, koulu, sairaala tai vankila.
Tutustu DELABIE:hin yrityksenä tästä linkistä.

Voit ladata DELABIEn tuotteista BIM-formaatit REVIT- ja IFC-muodoissa tästä.

Kysy lisää ja myynti: julkiset@aqva.fi

Facebook Instagram Pinterest Youtube