Huippumodernin Delta-sairaalan valinta: Dysonin Airblade Wash+Dry -hanakuivaimet


”Käsihygienia on ratkaisevan tärkeää toimintamme ja maineemme kannalta. Ympäristöstä huolehtiminen ja kestävä kehitys ovat myös seikkoja, jonka vuoksi valitsimme hygieenisimmän ja kestävimmän ratkaisun käsienpesuun ja -kuivaukseen: Dyson Airblade Wash+Dry -hanakuivaimen.”

Maria Fernandez
Chirec Logistics Manager 

Kohde

Arvostetulla belgialaisella Chirec-sairaalaryhmittymällä on useita terveydenhuollon palveluyksiköitä Brysselissä ja sen ympäristössä. Yksityinen yhtiö tarjoaa laajaa ja erikoistunutta terveydenhuollon osaamista eri toimipisteissään. Se hoitaa noin viidenneksen Brysselin väestöstä. Vuonna 2018 avattu Delta-sairaala Auderghemissä on suurin ja edistynein esimerkki Chirecin laadukkaasta terveyspalvelutarjonnasta.

Haaste 

Sairaaloiden täytyy olla hyvin tarkkoja hygienian suhteen. Paperipyyhkeet olivat pitkään sairaaloiden ainoa vaihtoehto käsienkuivausratkaisuksi. Niiden haittapuolia olivat paitsi ympäristön kuormitus paperin valmistuksessa tarvittavan energian tuottamiseksi, myös se, että lattioille pudonneet käsipyyhkeet ja paperipyyhkeitä pursuavat roska-astiat WC-tiloissa eivät luoneet sairaalamaailmassa vaadittavaa siistiä ja hygieenistä vaikutelmaa.
 


Ratkaisu 

Delta-sairaala asensi Airblade Wash+Dry -hanakuivaimen sisääntuloaulaan. Vierailijat voivat heti sisään tullessaan pestä ja kuivata kätensä täysin kosketusvapaalla hanakuivaimella nopeasti ja hygieenisesti. Käsien kuivaus tapahtuu suoraan pesualtaan yläpuolella. 


Nopea ja puhdas 

Dysonin hanakuivaimen huippulaadukas ja sertifioitu HEPA-suodatin suodattaa ilmasta tutkitusti 99,97 prosenttia bakteereista. Käsien kuivaus tapahtuu 14 sekunnissa. Sekä vesihana että siihen integroitu käsienkuivaaja toimivat automaattisesti anturilla ja ovat siten kosketusvapaita. Koska yhtäkään pintaa ei tarvitse käsiä pestessä ja kuivatessa koskettaa, bakteereiden leviämisriski vähenee entisestään. 


Siisti ja turvallinen 

Dyson Airblade Wash+Dry on suunniteltu säästämään tilaa. Lisäksi sen etuna on käsienpesun ja kuivauksen tapahtuminen samassa paikassa. Kun kädet pestään ja kuivataan pesualtaan päällä, lattia ei kastu. Näin myös vältytään paremmin liukastumisilta. Lisäksi wc-tilat näyttävät raikkailta ja siisteiltä, eikä lattialla lojuvista paperipyyhkeistä ole murhetta.

 
Kestävä kehitys

Dyson Airblade Wash+Dry -hanakuivain kuluttaa jopa 80 prosenttia vähemmän hiilidioksidia kuin paperipyyhkeet kaikkine tuotanto- ja kuljetusvaiheineen. Tämä tuottaa suuria ympäristösäästöjä Chirec Delta -sairaalakompleksien kaltaisille laitoksille, joissa kuluisi vuosittain valtavat määrät käsipyyhkeitä. 
 

Facebook Instagram Pinterest Youtube