Suosikkiravintolan hygieeninen valinta


Silvoplee on näyttelijä Satu Silvon vuonna 1999 perustama kasvisravintola Helsingin trendikaupunginosassa Kalliossa. Ravintola tunnetaan laadukkaasta kasvis- ja luomuruoasta sekä elävästä ravinnosta. Tila on sisustettu eettisin periaattein, ja materiaaleina on käytetty puuta ja tiiltä. Ympäristöarvoista huolehtiva Silvo halusi ravintolaansa myös ekologisen käsienkuivaimen. Sopiva löytyi Dysonilta.


”Hygieenisyys on kohonnut entistä isompaan rooliin ravintolakäyttäytymisessä. Käsien kunnollisella pesulla ja kuivaamisella on todella merkitystä. Siksi valitsin ravintolaani Dysonin 9kJ-käsienkuivaajan. Tieto sen ilmaa puhdistavista HEPA-filttereistä teki vaikutuksen. Ne suodattavat 99,95 prosenttisesti ilmasta bakteereita ja viruksia. Kädet kuivataan siis hyvin puhtaassa ilmassa.”

Satu Silvo
Silvopleen omistaja 
 


Haaste

Puhdasta ja luomupainotteista kasvisruokaa tarjoavalle ravintolalle hygieenisyys ja siisteys ovat ensiarvoisen tärkeitä tavoitteita, myös wc-tiloissa. Silvopleessä harmia ovat aiemmin aiheuttaneet vessan lattialle pudonneet tai heitetyt käsipyyhkeet. Lisäksi omistaja halusi löytää paperisille käsipyyhkeille ekologisemman vaihtoehdon.


Ratkaisu

Dyson 9kJ-käsienkuivaaja täytti kriteerit hygieeniselle ja turvalliselle käsienkuivausratkaisulle. Sen nopea 10–12 sekunnin kuivausaika vähentää jonotusaikoja vessaan. Plussaa ovat myös tyylikäs ulkonäkö ja mahtuminen pieneen tilaan.


Hygieeninen ja turvallinen

9kJ-käsienkuivain toimii automaattisesti – ja hygieenisesti – ilman kosketusta.

Virusten ja bakteerien leviämisen ehkäisemiseksi on tärkeää, että wc-tilojen pintojen koskettaminen voidaan minimoida.

Kuivaimessa on tiukat hygieniavaatimukset täyttävät HEPA-suodattimet, jotka nappaavat 99,95 prosenttia ilmassa olevista hiukkasista, kuten bakteereista ja viruksista. Laite puhaltaa ulos erittäin puhdasta ilmaa. Dysonin käsienkuivainten on osoitettu olevan yhtä hygieenisiä kuin paperipyyhkeiden.


Energiaa ja luontoa säästävä

9kJ-käsienkuivaaja on HEPA-filtteröidyistä käsienkuivaimista energiaa säästävin. Se on tehty kierrätetystä teräksestä, mikä sopii Silvopleen eettisiin arvoihin. Käsienkuivaajilla on jopa 85 prosenttia pienempi hiilijalanjälki kuin paperipyyhkeillä.


Säästöjä tuottava

Käsienkuivain tulee edullisemmaksi kuin paperipyyhkeiden käyttö. Ravintola säästää siivouskuluissa ja työntekijät voivat keskittyä palveluun ja myyntiin, kun wc:n siisteyttä tai paperipyyhkeiden riittävyyttä ei tarvitse käydä tarkistamassa tiuhaan. Kuivaajan käyttö helpottaa myös siistijän työtä. Se vähentää roskien viemistä sekä pienentää jätehuoltokuluja. 
 

Facebook Instagram Pinterest Youtube